Vem äger Trivec?

Team Eivora

5 min läsning

Trivec Systems Aktiebolag, etablerad den 30 december 1994, är en aktör som tagit krogvärlden till digital nivå. Med sin specialisering på kassasystem för hotell, restauranger, barer och kaféer, hjälper de sina kunder med det dagliga räknandet. Trivecs verksamhet sträcker sig vidare till förvaltning av såväl fastigheter som lösöre.

Huvudägaren i Trivec är T&V Holding AB som innehar samtliga aktier i bolaget. Denna aktiepost är registrerad till 1000 aktier och motsvarar 100 procent av ägandet. Någon notering om värdet på aktierna är inte tillgängligt i den tillhandahållna datan.

Inom ledningen av Trivec sitter Daniel Oliveira De Sousa som ledamot, samt Tobias Wallberg som är bolagets extern VD. Baserat på tillgänglig information, har inga kapitalanskaffningar i form av nyemissioner varit föremål för Trivecs tillväxt.

Företaget sysselsätter 48 personer och är en känd spelare inom sina branscher som inkluderar Fastighetsförvaltning, Hospitality-teknologi samt Point of Sale-system. Trots att data avseende värdering och totalt kapital som Trivec har lyft från investerare inte är medgivna, står dess långvariga närvaro i branschen sedan mitten av 90-talet som ett bevis på dess stadiga existens.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.