Vem äger Totême?

Team Eivora

5 min läsning

Totême, som är mest känt för sin inriktning på modeindustrin, driver sin verksamhet genom design, produktion och marknadsföring av kläder och tillbehör. Varumärket grundades den 29 november 2013, och idag präglas dess verksamhet av en distinkt estetik samt lösningar som kombinerar både tillverkning och detaljhandel. Med ett team på över 100 medarbetare har Totême etablerat sig som en aktör att räkna med inom modebranschen. Företaget värderas till närmare 1 miljon kronor och har under sin livstid tagit in över 400 000 kronor från investerare.

Den enskilda största ägaren i Totême är Riddle BidCo AB, som innehar samtliga aktier i bolaget. Detta placerar ägarbolaget vid rodret, med fullständig kontroll över företagets framtid.

Styrelsen i Totême består av experter med säker hand på ratten. Johanna Andersson, som bär flera viktiga roller; ledamot, ordförande och vd, styr skeppet med en imponerande kombination av ledarskap och branschkunskap. Hennes kollega i styrelsen, Carl Nordstrand, är också en av dem som utgör företagets strategiska riktning som ledamot.

Med en tydlig vision och en dynamisk ledning fortsätter Totême att bygga på sitt rykte i den snabbt föränderliga modevärlden.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.