Team Eivora

5 min läsning

Revam, formellt känt som Revam AB, är en teknikinriktad organisation med fokus på e-handel och digital marknadsföring. Bolaget arbetar med utveckling av mjukvarulösningar och detaljhandel av en mängd olika produkter till konsumenter och företag via sin onlineplattform. Deras produkterbjudanden inkluderar hemelektronik, böcker och andra mediaprodukter, kläder, heminredning, sport- och fritidsartiklar, hem- och trädgårdsprodukter, leksaker och barnartiklar.

Revam betonar användningen av AI-mjukvara, speciellt när det gäller att koppla lönsamma produkter med leverantörer och erbjuda prenumerationsbaserade tjänster för säljare på plattformar som Amazon och Shopify. Ett av deras nyckelkoncept är "omvänt sourcing", där man identifierar den bästa leverantören utifrån önskat resultat, vilket leder till minskad risk, ökade vinstmarginaler, förbättrad effektivitet och tillgång till ett bredare produktsortiment.

Dessutom delar Revam insikter och vägledning genom sin blogg, där de behandlar ämnen som Amazon-marknadsföringsstrategier, dropshipping och lagerhantering. Bolaget har sitt fokus på att utnyttja teknik, artificiell intelligens och data för att underlätta produktkällor, leverantörskontakter och e-handelsframgång för säljare. Revams mål är att stärka säljare genom att erbjuda dem verktygen, kunskapen och resurserna som krävs för att konkurrera effektivt på onlinemarknaden.

Den största ägaren i Revam AB är Peter Mats Johan Olsson. Han innehar 1.000.000 aktier i bolaget, vilket motsvarar 100 % av ägarandelarna. Bolagets affärsöversikt och ägarstruktur ger ingen information om tidigare kapitalanskaffningar eller investerare.

Styrelsen i Revam AB består av Peter Mats Johan Olsson som ledamot. Bolaget grundades den 20 januari 2021 och har inga specificerade anställda eller VD.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.