Vem äger Queenstreet Content?

Team Eivora

5 min läsning

Queenstreet Content AB, står i centrum för kreativa industrier och levererar tjänster som spänner över ett brett fält inom produktion, publicering, konstnärligt arbete samt evenemangsorganisation. Med en affärsverksamhet som omfattar allt från marknadsföring och PR till handel med värdepapper, bedriver företaget en diversifierad verksamhet i strävan efter artistisk excellens och innovativ rådgivning.

Queenstreet Content ägs helt och hållet av Audiowell AB med ett fullständigt ägande om 100 procent, motsvarande 500 aktier. Bolagets värdering och det totala kapitalet som har tagits in från investerare är inte specificerat i de tillhandahållna uppgifterna.

Vid rodret av Queenstreet Content finns styrelsemedlemmen Andréas Romdhane, som tjänstgör som ledamot. Den formella ledarstruktur för företaget inkluderar inte en specificerad VD, enligt den givna informationen.

Det unga bolaget, som såg dagens ljus den 15 juni 2016, driver sin verksamhet med en blygsam storlek av endast två anställda men med en betoning på en omfattande tjänsteportfölj som sträcker sig från scenkonst och musik till management och företagstjänster.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.