Vem äger Epulze?

Team Eivora

5 min läsning

Epulze, grundat 5 maj 2015 och officiellt känt som eSports Pulze AB, har snabbt blivit en prominent aktör inom eSports-industrin. Förutom mjukvaruutveckling erbjuder företaget evenemang och tävlingar, samt är kända för sin plattform där spelare av olika spel, inklusive CS:GO, DOTA 2 och VALORANT, kan delta i turneringar för prispengar och digitala priser. Företaget tillhandahåller också streamingtjänster och en premiumtjänst kallad Epulze Prime som ger tillgång till ytterligare funktioner.

De betydande ägarna i bolaget är:

  1. Lövgren Ventures AB - cirka 13% ägarandel
  2. iGaming Sweden AB - ungefär 4% av aktierna
  3. Antonio Daniel Benitez - cirka 3% av ägandet
  4. Moldelio Equity AB (publ) - ungefär 3% i innehav
  5. Eric Olof Holmberg och CF Digital Developments AB - båda med strax över 2% vardera

Vidare ägs aktier av Fredrik Håkan Eklund, Carl Fredrik Bertil Olsson, Carl Olsson och East side holding AB med mindre andelar.

Baserat på företagets senaste uppskattade värdering på cirka 34 miljoner kronor, har Epulze totalt säkrat nästan 120 miljoner kronor från investerare genom en rad kapitalanskaffningar. De mest anmärkningsvärda nyemissionerna ägde rum i ÖREBRO på olika datum med stadiga ökningar av såväl utestående aktier som företagsvärderingen. Det senaste evenemanget som ägde rum 25 april i år resulterade i en ökning av totala aktier till omkring 2.8 miljoner post-emit.

Bolagsstyrelsen består av Mattias Lövgren, som innehar rollerna som ledamot, ordförande och vd, Markus Lövgren och Carl Fredrik Bertil Olsson, som också är ledamöter.

Med en passion för e-sport och en medarbetare på 14 personer, strävar Epulze efter att ge spelentusiaster från alla håll en omfattande onlineplattform.för att tävla, njuta och engagera sig i olika e-sportaktiviteter.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.