Vem äger Bygglovsexperten?

Team Eivora

5 min läsning

Bygglovsexperten, formellt känt som BE Konstruktörer & Arkitekter AB, är ett konsult- och projektledningsföretag inom byggbranschen. De specialiserar sig på att erbjuda arkitektritningar, konstruktionsritningar och rörledningsritningar för byggprojekt. Deras tjänster är skräddarsydda för både privatkunder och offentliga sektor samt företag.

Bygglovsexperten har inga kända toppägare eller investerare som deltagit i kapitalanskaffningar. Däremot består styrelsen av Amir Chizarie som ledamot, Samuel Holmström som ledamot, samt Sylvester Lapadat som ledamot, ordförande och vd.

Företaget grundades den 18 augusti 2021 och har 6 anställda. Bygglovsexpertens vd är Sylvester Lapadat.

BE Konstruktörer & Arkitekter AB samarbetar med ett partnerföretag vid namn "Dryft" för att erbjuda en komplett uppsättning av byggtjänster, inklusive snickeri, elarbete, rörarbete, målning och kakling. De betonar att alla deras medarbetare på Dryft anställs enligt kollektivavtal. Företagets webbplats visar färdigställda projekt, inklusive olika typer av byggnader som villor, garage och attefallshus, samt kundrecensioner som berömmer företagets snabba hjälp, högkvalitativ kundservice och snabb leverans av godkända bygglov.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.