Vem äger Bokadirekt?

Team Eivora

5 min läsning

Bokadirekt, formellt känt som Bokadirekt i Stockholm AB, är ett svenskt företag som huvudsakligen fokuserar på att erbjuda internetbaserade bokningstjänster för hälso- och skönhetsföretag. De erbjuder en marknadsplats där användare kan boka tjänster som hårklippningar, massage, ansiktsbehandlingar, nagelbehandlingar och ögonfransförlängningar hos olika leverantörer. Bolagets affärsmodell kombinerar SaaS (Software as a Service) teknologi med en marknadsplats, vilket möjliggör affärsförvaltning för hälso- och skönhetsbranschen.

Deras största ägare är Bokadirekt Group Nordic AB som innehar 100% av aktierna, motsvarande 1 476 399 aktier och ett värderat värde av cirka 67 miljoner kronor.

Enligt tillgängliga uppgifter har Bokadirekt i Stockholm AB tidigare tagit in cirka 10 miljoner kronor från investerare genom en nyemission som ägde rum den 18 december 2014.

Styrelsen för Bokadirekt i Stockholm AB består av Björn Källén som ledamot, Gustaf Tunhammar som är både ledamot, ordförande och VD samt Charlotta Nordstrand i rollen som ledamot.

Bokadirekt, grundat den 29 oktober 1999, har 74 anställda och deras VD är Gustaf Tunhammar.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.