Team Eivora

5 min läsning

Blipp, formellt känt som Blipp AB, är en svensk aktiebolag som utvecklar digitala plattformar för fordonshandel. Bolaget erbjuder bland annat köp och försäljning av fordon, fordonsförmedling, samt fordonsunderhållstjänster såsom reparationer, omlackering och rekonditionering. Blipp AB tillhandahåller även konsulttjänster inom fordonsförmedling.

Den största ägaren i Blipp AB är Kollektiva Innovation Studios AB som äger 100% av aktierna, vilket motsvarar 1 791 998 aktier med ett uppskattat värde på cirka 108 miljoner kronor.

Blipp AB har tidigare genomfört två nyemissioner för att samla in kapital, en den 1 juni 2021 där de samlade in cirka 15 miljoner kronor, och en annan den 22 maj 2022 där 28 miljoner kronor samlades in. Inga specifika investerare är angivna i dessa nyemissioner.

Styrelsen för Blipp AB består av Jon Lööf i rollerna som ledamot och ordförande, Jonny Lindén som extern VD, Rustan Panday som ledamot samt Daniel Pilotti som ledamot. Bolaget grundades den 21 september 2011 och har 14 anställda. Bolagets VD är Jonny Lindén.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.