Team Eivora

5 min läsning

Bemlo, formellt känt som BEMALONG AB, är ett mångsidigt företag verksamt inom flera branscher, däribland affärstjänster, konsulttjänster, mjukvaruutveckling, marknadsföring, finansiella tjänster, utbildningstjänster och informationstjänster. Bemlo erbjuder en rad tjänster i Sverige och internationellt.

Kärnverksamheten omfattar personalrekrytering och uthyrning, samt strategiska, finansiella och tekniska rådgivningstjänster till företags- och privatkunder. BEMALONG AB utvecklar även, säljer, distribuerar och installerar mjukvara, databaser, hårdvara, webb- och mobilapplikationer.

Dessutom är företaget engagerat inom filmproduktion, reklam och marknadsföring, med erbjudanden av reklamutrymme i digitala och fysiska kanaler. Bemlo erbjuder även utbildning, coaching och rådgivningstjänster inom karriär, företagsledning och arbetsrätt.

Vidare är företaget involverat i värdepappershandel och förvaltning, ägande och förvaltning av lösöre samt relaterade verksamheter. Företagets verksamhet omfattar också informationsinsamling, databehandling och ägande av informationsdatabaser.

Bemlo ägs helt och hållet av Bemlo Inc, som innehar 4 000 000 aktier (100%) i företaget.

Styrelsen för Bemlo består av Edvin Fernqvist som ledamot och Alexander Björkenstam som ledamot, ordförande samt verkställande direktör. Bemlo grundades den 1 januari 2020 och har 8 anställda.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.