Vem äger Behaviosec?

Team Eivora

5 min läsning

Behaviosec, officiellt känt som Behaviometrics AB, är ett företag som verkar inom IT, cybersäkerhet, dataskydd, e-handel och B2B-sektorn. Företaget fokuserar på utveckling, konsultation och försäljning av programvara och tillbehör för dataskydd och elektronisk handel. Behaviometrics AB strävar efter att erbjuda pålitliga lösningar för att stödja säkra transaktioner och skydda känslig information inom B2B-sektorn.

Baserat på den tillgängliga datan finns inga angivna ägare för Behaviosec. Emellertid har företaget, enligt en nyemission som ägde rum den 18 december 2014, en värdering på cirka 112,6 miljoner kronor och har tagit in cirka 38,9 miljoner kronor från investerarna. Antalet prenumeranter i den nyemissionen var noll.

Behaviosec grundades den 20 mars 2006 och har för närvarande 17 anställda. VD för företaget är Neil Costigan, som också är ledamot i styrelsen. Behaviometrics AB:s kärnverksamhet omfattar utveckling, konsultation och försäljning av programvara och tillbehör för dataskydd och elektronisk handel inom B2B-sektorn.

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.