Eivora för universitetsstudenter och forskare

Eivora stödjer akademisk forskning och studenter som behöver ägardata för uppsatser eller grupparbeten. Med rötter i akademin, inklusive KTH och Oxford, är vi engagerade i att ge tillbaka genom att erbjuda datatillgång. Forskare och studenter uppmanas att kontakta albin@eivora.com för tillgång till vår tjänst eller hjälp med anpassade dataanalyser

Albin Aronsson

1 min läsning

Vi kontaktas varje vecka av universitetsstudenter som skriver uppsats eller gör grupparbeten och behöver tillgång till ägardata. Vi har själva bakgrund inom akademin (har forskat på bland annat KTH, Oxford och Handels) och brinner för att ge tillbaka - och eftersom vi är bra på data är det på det sätter vi ger tillbaks.

Om du är student eller forskare och vill ha tillgång till vår tjänst, skicka ett mail till albin@eivora.com. Om du behöver hjälp med custom-data eller stöd med mer komplicerade analyser bollar vi gärna idéer eller hjälper till.

I dagsläget samarbetar vi med Swedish House of Finance och Swedish House of Innovation samt några myndigheter. Delar gärna kunskap och lärdomar kopplat till våra samarbeten.

ps. Vi vill även nämna vår branschkollega Modular Finance som erbjuder gratis tillgång till sin produkt för alla med studentmail. Signa upp här: https://www.holdings.se/public/university.html

Interested in more companies?

Get access to ownership data on all Swedish companies.